TERMENI SI CONDITII

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzari. 
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

1 . Modalitati de plata disponibile

Plata produselor comandate se poate efectua in urmatoarele moduri:

  • la livrare, numerar
  • la Cont debit
  • Ordin de plata

2. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face de catre angajati Naturalgust Catering coform intervalului stabilit in prealabil si de comun acord..

3. Politica de retursi garantie

Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.).

In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, Naturalgust Catering va restituie intreaga suma catre client.

4. Alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN, bunatatile pot contine urmatorii alergeni: Cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate, crustacee si produse derivate, oua si produse derivate, peste si produse derivate, arahide si produse derivate, soia si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate, telina si produse derivate mustar si produse derivate, seminte de susan si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, lupin si produse derivate. .

5. Date de identificare firma 


S.C. Naturalgust Catering S.R.L.

Nr.ord.reg.com/an: J23/2082/2011
C.I.F :28964286
IBAN: RO19BRDE426SV55534944260
Banca: BRD GROUPE SOCIETE GENERALE